Odborný seminář v Brně – Kardiomyopatický den I. IKAK

Milí pacienti,

s radostí vás informujeme, že naše nadace nejenže poskytuje podporu a informace pro pacienty s kardiomyopatiemi, ale také aktivně přispívá k odbornému vzdělávání lékařů v této důležité oblasti.

V říjnu tohoto roku se budeme spolupodílet na pořádání odborného semináře ve FN u sv. Anny v Brně s názvem “Kardiomyopatický den I. IKAK”. Tento seminář má za cíl seznámit lékaře s novými evropskými doporučeními pro diagnostiku a léčbu kardiomyopatií, které byly publikovány během ESC kongresu v Amsterdamu v srpnu 2023.

Bude nám ctí přivítat na semináři přední odborníky z Centra pro diagnostiku a léčbu kardiomyopatií. S hrdostí vám oznamujeme, že mezi přednášejícími bude Prof. MUDr. Jan Krejčí, Ph.D., FHFA, přednosta kliniky, a Prof. Tomáš Paleček, Ph.D. Obě tyto významné osobnosti jsou členy naší nadační rady a patří k absolutní špičce českých odborníků v problematice kardiomyopatií. Jejich přínos v této oblasti je naprosto neocenitelný, a proto se těšíme na jejich odborné přednášky a sdílení jejich hlubokých znalostí. Naše zakladatelka, kardioložka MUDr. Anna Chaloupka, Ph.D., bude také přednášet a sdílet své cenné zkušenosti a poznatky.

Jako pacienti můžete mít jistotu, že díky takovýmto seminářům a naší neúnavné práci se standard péče o pacienty s kardiomyopatiemi neustále zvyšuje.

Věříme, že společným úsilím a sdílením odborných znalostí můžeme zlepšit životy všech pacientů s kardiomyopatiemi.